dinsdag 29 januari 2008

Midweekse voorspelling voor Super woensdag in Eredivisie!

In december leek dit nog een superzondag te worden. Ajax en Feyenoord moeten winnen om nog in de race te blijven.

AZ lijkt volledig de weg kwijt te zijn, maar tegen een de laatste wedstrijden ongeconcentreerd startend Feyenoord zijn er kansen. PSV speelt traditioneel goed in Amsterdam.

Hier mijn tips:

Feyenoord-AZ 3-1
Feyenoord moet winnen om in de race te blijven. Met Landzaat, van Bronckhorst, Mackaay, de Cler en hopelijk Bruins lijkt dit Feyenoord te sterk voor een zwalkend AZ. Tenzij Feyenoord slapend het veld op komt.

Ajax-PSV 4-3
Kon wel eens een behoorlijk spektakel worden, waarin Ajax aan het langste eind zal trekken. Ben benieuwd naar Kuffour en de communicatieproblemen die daar mee gepaard zullen gaan.


Ander nieuws:

NAC
Dit is de dwaasheid in het profvoetbal. Het contract van NAC trainer Brandts wordt niet verlengd omdat de clubleiding (lees technisch directeur en bestuur) eraan twijfelt of dezelfde prestaties in het komend jaar gehaald kunnen worden. Nogal voorbarig met nog 12 wedstrijden en de play-offs te gaan dunkt Sportdwaas. Speelt hier niet wat anders. Kan en wil NAC niet aan de salariseisen van Ernie tegemoet komen of denkt de ander Ernie (Stewart) dat elke trainer onder zijn technisch directeurschap goede resultaten kan behalen. Als de trainer volgend jaar succes heeft stijgt zijn marktwaarde en als die oefenmeester geen succes heeft verwijst hij naar het succes van Ernie Brandts. Win Win dus voor Stewart. Het blijft natuurlijk een Amerikaan.

We wachten het oordeel van de voetbalgoden af. Dat kan sneller komen dan je denkt.

Alves
Alves is nog een kind volgens Pimmetje de advocaat. Zullen Alves' rijbewijs en auto dan maar invorderen. Het is een beetje hetzelfde als toeristen die gepakt worden in de tram of metro zonder kaartje en zeggen dat ze niet begrepen hadden dat ze moesten betalen. In Sao Paulo, Lissabon, Washington, Parijs, Casablanca, Cairo en Milaan is het openbaar vervoer naar mijn weten ook niet gratis. Misschien wel in Heerenveen en dan heeft A. een punt.

Alves, zijn advocaat maar ook Dick Scheringa en Riemer van der Velde graag een 'one way ticket to the moon'. En Sportdwaas maar denken dat Klaas 'wat dat aangaat' Wilting met pensioen was.


Geen opmerkingen: