dinsdag 24 mei 2011

Wat een luxepositie!

Je wordt met een groep 10e en de topscorer Luc vertrekt naar Internazionale, de twintigjarige nummer 10 heeft de clubs voor het uitkiezen maar zal uiteindelijk vanwege zijn oma er nog 2 jaar aan vastplakken in de kuip.

De getalenteerde maar kwetsbare centrale verdediger met de wendbaarheid van een havenkraan wil verkassen maar kan ervoor kiezen een stavast te worden in de Kuip. Als hij blijft zijn we blij als hij vertrekt ook.

De slungel en slaper van het middenveld wacht op zijn vriendjes maar zal wel blijven. Ah goh Frank de Boer had ook zijn dagelijkse misser in het eerste van Ajax.

Huurlingen en transfervrijen keren terug van stadgenoot en kweekvijver Excelsior. De sportclub staat op de drempel van de Topklasse.

Pim Blokband en consorten sprokkelen geld bij elkaar en hebben geen zin meer terug te kijken op het verleden. Er was gegokt en verloren.. iedereen was toen blij met de terugkeer van 'luie' Bert van Marwijk en zijn veteranen. En kom op we hebben toen de kortste weg naar Europees voetbal gepakt.

Met Martin van Geel is er iemand in huis die mogelijkheden ziet in plaats van alleen beren op de weg. Hebben Everton, PSV en Twente grote plannen met Wijnaldum? Wij ook klinkt het met dat rustgevende zuidelijk accent.

Been heeft niets meer te vertellen over aan- of verkoop. Roeien met de riemen die je hebt is het motto en anders werken in de haven.

Sportdwaas gelooft er weer in. Annas Achchbar in de spits.

Feyenoord is op de weg terug. Laten wij ons gezicht richten naar de Kuip en zingen:

Hand in hand kameraden
Hand in hand voor Feyenoord1
Geen woorden maar daden
Leve Feyenoord1
etc

Geen opmerkingen: